Nyhedstilmelding (e-mail)


Spam tjek * (Indtast teksten der vises i billedet nedenfor.)

Tilmeld Afmeld

Velkommen til Skanderborgløbet

Kære Veteranven, Velkommen til Skanderborgløbet Lørdag den 25. maj 2019. Nu for både biler og motorcykler!

Ja, efter i 21 år kun at have været et løb for motorcykler, åbnede vi sidste år op for deltagelse af biler fra før årgang 1970 - og vi er i den grad klar til at modtage jer alle

Vi har aldrig stræbt efter at blive så store som muligt, men altid lagt vægten på det

hyggelige samvær og finder deltagerantallet på cirka 100 helt optimalt. Det vil vi holde fast ved og kan derfor blive nødt til at køre efter ”først til mølle”. Tøv derfor ikke med at sende din tilmelding. Hører du ikke fra os, kan du regne med at være tilmeldt.

  Med venlig     

hilsen
Lions Club
&
Niels Dygaard

 
 

 

 Løbets ældste deltager, 85-årige Kristen Jacobsen på sin Nimbus ved siden af Søren Baunsgaards Opel  Kaptajn fra 1939, Ved løbet i 2018 kåret som Danmarks Smukkeste.

 

Også i år vil der blandt alle deltagere blive trukket lod om: 3 x 2 fribilletter til Smukfest/søndag 2019. 3 gaveæsker fra Skanderborg Bryghus. 1 gave fra Click Foto. 1 gavekort på kr. 1000 fra Vulkano Skanderborg. MC-tøj fra Vagn Jensen.

Til alle vindere i selve løbskonkurrencerne og i kåringen af Danmarks smukkeste MC og Smukkeste ekvipage vil der ligeledes blive trukket lod om 3 x 2 fribilletter til Smukfest/søndag og 1 gavekort på dinner for 2 på Hotel Skanderborghus. Derudover vil alle vindere modtage en gaveæske fra Skanderborg Bryghus. Selve lodtrækningen vil ske under fællesspisningen.

Afsluttende er der for os kun at sige, at løbet vil blive kørt i præcis samme ånd som hidtil: Ikke så stort som muligt, men med hygge og samvær med andre med ”benzin i blodet” i højsædet. Så vel mødt allesammen til dette løb med det ikke helt korrekte slogan: 

SOCIALT SAMVÆR I BLÅ RØG - - -

Lions Club Skanderborg & Niels Dygaard

Møllebakken 12 – 8660 Skanderborg

Tlf. 22 62 87 04 – dygaard@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Ikke sandt? Bil & MC klæder da hinanden!

 

                  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

Skjønnest ved Skanderborg” som H.C. Andersen skrev.