Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Plant et træ

”Plant et træ”
Ja, efterhånden har vi jo ganske mange træer stående rundt omkring i verden. Vi har bl.a. støttet ”Plant et træ”, og det kan således være, at nogle af de allé-træer, der for et par år siden blev plantet i Sønder-jylland til forskønnelse af landskabet ”er vores”.
Vi ejer jo også regnskove rundt omkring i verden. I år skal vi dog ikke så langt væk for at få øje på vores skove eller træer. Vi kan faktisk blive her i byen, ja, endda her på Realskolen. Med vores 1000 kroner har vi nemlig givet et bidrag til den flotte, ny-plantede hæk, der står ud mod Skande-rupgade og i skellet mod vest over til na-boen.
Den skulle jo gerne stå der i mange år og således også være med til at binde CO2 og bogstaveligt talt gøre det hele lidt grønnere.En glad skoleleder, Loa Carnera modtager checken

 

Sorrig og glæde
Ja, de vandre til hobe, som det hedder i et gammelt ord. Sådan skrev vi på denne plads i 2008 i anledning af, at Erik Jensen, Vodskov ikke længere var iblandt os.
Desværre er heller ikke alt, som det skulle være ved dette løb. Kort tid før jul blev løbets faste speaker igennem alle årene Niels Jørgen Haurum nemlig ramt af en alvorlig hjerneblødning og er i dag på plejehjemmet ”Møllehjørnet”.
Det er en hård skæbne, der således har ramt Niels Jørgen og hans familie. Her ved løbet er det også et stort savn, at måtte undvære Niels Jørgen. Vor altid veloplagte starter, der med myndig, men venlig ro, overblik og smil sendte jer kørere ud på ruten.
Vi håber, at Niels Jørgen må gøre så gode fremskridt, at han måske trods alt kan komme ned og være med på dagen sammen med os. 

Niels Jørgen Hau-
rum  i brænd-punktet, men som altid roen selv.


Niels Dygaard