Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Vel mødt til Skanderborgløbet.
Så er vi allerede i starten af maj måned, og foråret ser nu ud til for alvor at banke på døren, og snart skal vi igen ud på de store og små veje - også her ved Skanderborgløbet, hvor jeg snart igen udstyres med mit lille fipskæg. 

Den størsate nyhed ved dette års løb er som også nævnt andetsteds ubetinget, at løbet nu også er åbent for veteranbiler op til årgang 1970.Ja, I skal være velkomne også til at være med i konkurrencen om de mange gavekort til SmukFest - og om de to på kr. 1000 til  Vulkano - og om "Dinner for 2" på Hotel Skanderborghus, gave Quick foto og om gaveæskerne fra Skanderborg Bryghus. Større gevinstchancer findes vist ikke i ret mange andre lotterier.

 3x2 til udlodning blandt alle deltagere og 3x2 til udlodning blandt alle løbsvindere.

Skanderborgløbet er jo det løb, hvor vi også bryster os af at kunne præsentere Danmarks smukkeste motorcykler - og nu snart også smukkeste veteranbiler. Se blot herunder Leo Sørensens fine, gamle Chevrolet fra 1927 og den smukke, perfekt restaurerede Ardie, tilhørende Hardy Elkjær, Viborg og et lille udpluk af de mange smukke cykler, I stiller op med.

Med venlig hilsen

                                     Niels Dygaard

Leo Sørensens Chevrolet fra 1927

 

Hardy Elkjærs Ardie

Lones lille, smarte Victoria kan hun - og Hans nu også være bekendt.

Det gælder imidlertid ikke blot dem, der skal ud at deltage i selve løbet, men også mange af de fine, gamle speedwaycykler, JAP f.eks., som mange af os stadig husker. Se blot, hvad Ernst Bøgh har fremtryllet, og som han har fremvist her ved løbet. Vi håber, at han har tid til at komme også i år og ikke skal ud at køre løb denne weekend.

Smukke, smukke, klassiske speedwaycykler.

 

 

Knud Erik Sørensens Norton er endnu et smukt eksempel.

 


Gode venner, Bent Nørregaard og Ernst Bøgh efter skolegårsræset.

Vi nænner nu ikke at sløjfe nedenstående, selv om det jo er af ældre dato.

Nej, Nej, Nej, du må ikke sætte ild til den,Poul Henning!

For nu siger vi Også velkommen til ”Gamle Japanere”

 Kineserne kommer”, lyder det alle steder fra. Det er muligt, det skal vi ikke tage stilling her, men det er en kendsgerning, at nu kommer Japanerne altså. De er i hvert tilfælde inviteret her til Skanderborgløbet.

     Nu står verden da ikke længere, vil nogle sikkert påstå. Jo, jo bare rolig, for ordningen med at udelukke disse cykler blev i sin tid jo udelukkende truffet, fordi vi i forbindelse med, at vi sænkede aldersgrænsen fra 1970-1975, var bange for, at blive løbet over ende af ”riskogere”.

    Denne frygt anser vi i dag dog for ubegrundet, og da vi jo hverken er racister eller hadere af motorcykler fra Solens Rige, har vi omgjort beslutningen.

    Deltagerantallet vil fortsat blive fastholdt på ca. 100 med tilmelding efter ”først-til-mølle-prin-cippet”.

Venlig hilsen

Niels Dygaard