Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Velkommen

Velkommen til Skanderborgløbet 2018

                                                     Ja, lørdag den 26. maj giver vi den gas igen!

Ja, og vi er i den grad klar til at modtage jer alle til Skan-derborgløbet 2018. Vi håber at se alle mand m/k, og slæb bare din(e) gode ven(ner) med, for vi må efter så mange år desværre erkende, at alderen for fleres vedkommende begynder at trykke. Èn skrev til mig her for nylig:”Jeg har solgt kvær-nen”.Til sidst kunne jeg ikke mere træde kickstarteren ned, så jeg kommer desværre ikke mere – tak for mange gode oplevelser, men alting har sin tid!”

Det med alderen er nu ikke hele forklaringen, for, som jeg skrev i programmet sidste år, gælder ordene i den kendte fædrelandssang ”For de gamle, som faldt, er der nye overalt”, desværre ikke helt for os.

Hot                                 Not 

Ja, forklar mig lige, hvorfor unge mennesker gerne anskaffer sig en Thunderbird, men vel at mærke kun, når der står Ford og ikke Triumph foran. Det vil være trist for os alle at opleve, at vi bliver færre og færre, indtil vi måske en dag må erkende, at ”løbet er kørt”. Vi har, som I ved, aldrig stræbt efter at blive så store som muligt, men altid lagt vægten på det hyggelige samvær og finder deltagerantallet på cirka. 100 helt optimalt. Hjælp os med at fastholde det – f.eks. ved som ovenfor nævnt at invitere en god ven, der også har en kværn, med.


  Med venlig hilsen 

                                       Lions Club & Niels Dygaard


Også i år vil der blandt alle deltagere blive trukket lod om: 3 x 2 fribilletter til Smukfest/søndag 2018. 3 gaveæsker fra Skanderborg Bryghus. 1 gave fra Click Foto. 1 gavekort på kr. 1000 fra Vulkano Skanderborg. MC-tøj fra Vagn Jensen.

Til alle vindere i selve løbskonkurrencerne og i kåringen af Danmarks smukkeste MC og Smukkeste ekvipage vil der ligeledes blive trukket lod om 3 x 2 fribilletter til Smukfest/søndag og 1 gavekort på dinner for 2 på Hotel Skanderborghus. Derudover vil alle vindere modtage en gaveæske fra Skanderborg Bryghus. Selve lodtrækningen vil ske under fællesspisningen.

Afsluttende er der for mig kun at sige, at jeg kan forsikre jer om, at løbet vil blive kørt i præcis samme ånd som hidtil: Ikke så stort som muligt, men med hygge og samvær med andre med ”benzin i blodet” i højsædet.

Med venlig hilsen og vel mødt!

Niels Dygaard

Møllebakken 12 – 8660 Skanderborg

Tlf. –

 

 

C´est servi!

På Deres Pladser! 

Klar!

Parat!

Til fadet!