Nyhedstilmelding (e-mail)


Spam tjek * (Indtast teksten der vises i billedet nedenfor.)

Tilmeld Afmeld

Velkommen

Kære MC-ejer, Velkommen til Skanderborgløbet Lørdag den 25. maj 2019, Nu for både biler og motorcykler!

Ja, efter i 21 år kun at have været et løb for motorcykler, åbnede vi sidste år op for deltagelse af biler fra før årgang 1970 - og vi er i den grad klar til at modtage jer alle

Vi har, som mange af jer ved, aldrig stræbt efter at blive så store som muligt, men altid lagt vægten på det hyggelige samvær og finder deltagerantallet på cirka 100 helt opti-

malt. Det vil vi holde fast ved og kan derfor blive nødt til at køre efter ”først til mølleprincippet. Tøv der-for ikke med at sende din tilmelding.

                         Med venlig     

                   hilsen

               Lions Club

                      &

            Niels Dygaard

 

Løbets ældste deltager, 85-årige Kristen Jacobsen på sin
Nimbus ved siden af Søren Baunsgaards Opel Kaptajn
fra 1939, Ved løbet kåret som Danmarks Smukkeste.Lions Club  

Også i år vil der blandt alle deltagere blive trukket lod om: 3 x 2 fribilletter til Smukfest/søndag 2019. 3 gaveæsker fra Skanderborg Bryghus. 1 gave fra Click Foto. 1 gavekort på kr. 1000 fra Vulkano Skanderborg. MC-tøj fra Vagn Jensen.

Til alle vindere i selve løbskonkurrencerne og i kåringen af Danmarks smukkeste MC og Smukkeste ekvipage vil der ligeledes blive trukket lod om 3 x 2 fribilletter til Smukfest/søndag og 1 gavekort på dinner for 2 på Hotel Skanderborghus. Derudover vil alle vindere modtage en gaveæske fra Skanderborg Bryghus. Selve lodtrækningen vil ske under fællesspisningen.

Afsluttende er der for mig kun at sige, at løbet vil blive kørt i præcis samme ånd som hidtil: Ikke så stort som muligt, men med hygge og samvær med andre med ”benzin i blodet” i højsædet. Så vel mødt allesammen til dette løb med det ikke helt korrekte slogan: 

SOCIALT SAMVÆR I BLÅ RØG - - -

Lions Club Skanderborg & Niels Dygaard

Møllebakken 12 – 8660 Skanderborg

Tlf. 22 62 87 04 – dygaard@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

                                                    

 

 

 


 

   Ikke sandt? Bil & MC klæder da hinanden.